söndag 7 december 2008

Om lingon i Spanarna


Man kan ha en svindlande märklig känsla av att inte finnas ibland när man sitter vid sin dator ensam och skriver. Vi som är tre författare i en är ändå priviligierade, vi kan stötta varandra och alltid är det någon som orkar lite mer i tider av motgång och tystnad. Igår blev vi jätteglada två av Emmorna i alla fall /Emma-Maria är i Aten i Ariane Wahlgrens fina hus och skriver/.
Plötsligt sa Johan Hakelius i Spanarna att "Framtiden går i lingonets tecken". Ett exempel han tog upp var den bok vi just arbetar dygnet runt med att få klar till deadline 30 december: Lingon och lust. Hakelius berättade om alla våra fyra så kallade "bärböcker" och analyserade den hoppfulla kopplingen mellan det lilla röda lingonet och lusten. Vilket gav oss ännu mer lust att skriva, skriva. Så det gör vi! Spanarna är ett kul program för övrigt, inte bara när de pratar om oss utan alltid!

1 kommentar:

Anonym sa...

Samma här. Vi har premiär på en musikal i september i Järvsö, LINGON BLUES, en familje- komedi med all sorts musik, med ett par kända artister.

Det är en lågbudgetproduktion med biljett priser mellan 150 och 200 kr.

S-E Fernaeus