torsdag 27 november 2008
"Bärböckerna" av Eva och Annica"
Det här är förresten omslaget till den bok två tredjedelar av Emma Vall - Eva och Annica - just nu arbetar med. Det är Lotta Kühlhorn som gjort det här omslaget liksom de tidigare. Hon är suverän!!!!
I bärböckerna har vi med recept - handlingen utspelar sig bland annat kring en italiensk restaurang i Östersund. Har någon ett bra recept med lingon blir vi glada om vi får låna det!
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
3 kommentarer:
Julsill med lingon
tar bara 20 min
500 g urvattnad sillfilé
15 svartpepparkorn
2 röda lökar
3 dl vitvinsvinäger
3 dl råströsocker
3 dl vatten
1 dl rårörda lingon
Krossa svartpepparkornen. Skala o skiva rödlöken.
Koka upp vinäger, råsocker o vatten och låt det koka några minuter tills sockret smält. Tillsätt svartpeppar, rödlök o lingon och låt lagen kallna.
Skär under tiden sillen i bitar. Lägg den i en burk och skeda över lagen. Täck över och låt stå svalt i ca 1 dygn.
Sen MUMS, och den här sillen går ju bra närhelst man vill äta sill. Inte bara till jul.
Fint omslag!
Tack Maria! Det receptet går direkt in i boken!!!
Kram/Eva
Skicka en kommentar